Azure Communication Services Chat til Bot Framework er nu tilgængelig som offentlig forhåndsversion. Denne nye funktion gør det muligt for udviklere at forbinde deres samtalerobotter, der er bygget på Azure Bot Service, med Azure Communication Services Chat. Denne nye funktionalitet vil være særligt nyttig i scenarier med kundesupport, hvor robotter kan udgøre den første supportlinje i stedet for helpdeskmedarbejdere. De vigtigste use cases, der håndteres, er:

Reduktion af den tid, der bruges på at løse problemer ved at gøre det muligt for brugerne at blive mødt af robotter og give dem svar på ofte stillede spørgsmål, før de sendes videre til en helpdeskmedarbejder. Dette giver dine medarbejdere mere tid til at tage sig af flere forespørgsler, fordi robotten udfører noget af arbejdet.

Kundeservice uden for dine normale åbningstider for at forbedre kundetilfredsheden ved at yde 24/7 support ved forespørgsler om produkter, åbningstid, ordrer, returneringer osv. enten på et websted eller i en mobilapp.  Hvis kunderne af en eller anden grund har brug for at kontakte dig, kan robotten tage i mod kundernes oplysninger og videresende spørgsmålet til dig, så du kan kontakte dem i arbejdstiden.

Byg intelligente chatoplevelser baseret på kunstig intelligens, der bruger andre Azure-tjenester, f.eks. Azure Notification-hub, til at sende pushmeddelelser til mobilbrugere ved mistede meddelelser eller Azure Cognitive-tjenester til at udføre synspunktsanalyser.

Hvis du vil vide mere, kan du se Oversigt over Microsoft Bot Framework eller Hurtig start til Azure Communications Services (artiklerne er muligvis på engelsk) for at føje en robot til chatkanaler.

Du kan få flere oplysninger om disse ændringer og m.fl. i vores produktbemærkninger eller dokumentation.

Leave a Reply